ÜDVÖZLÖK MINDEN HORGÁSZTÁRSAT!


A legjobb helyre jöttél, ha a wobbleres pergető horgászat megszállottja vagy, esetleg ha csak érdeklődsz eme csodálatos, és egyben nagyon összetett horgászmódszer iránt!

 

A NORIZI Wobbler ötlete 2008 őszén született. Előzménye az volt, hogy voltak olyan különböző gyártók által készített wobblerek, melyek számunkra fogósnak bizonyultak, ám megszüntették gyártásukat. Ekkor döntöttünk úgy, hogy készítünk magunknak olyan csalit, ami teljes mértékben megfelel az igényeinknek. Már az első darabok is meglepően fogósra sikerültek! Igaz, esztétikai, felületi kidolgozásuk hagyott némi kivetnivalót maguk után de tudtuk, hogy ezek orvosolható dolgok. Ha megoldjuk hogy az apróbb részleteket is magas minőségi szintre tudjuk emelni és a gyártást is fel tudjuk fejleszteni, akkor lehet helyünk a többi wobbler márka mellett a horgászboltok polcain!

 

Ezen felbuzdulva elkezdődött egy 2,5 éves fejlesztőmunka, melynek alapja az volt hogy a bútorgyártás és antik bútor restaurálás mellett elinduljon egy olyan projekt, amire sokan vágynak: a hobbink legyen egyben a munkánk is! Az idők folyamán olyan dolgokra jöttünk rá, amire az ötlet megszületésekor nem is gondoltunk volna. Ahhoz, hogy egy wobblert bedobozolva eljuttassunk a kiskereskedőkhöz, 8-10 szakma összehangolt munkájára van szükség, 35-45 különböző munkafolyamaton megy keresztül, mire a pergető horgász kezébe veheti a kész minőségi terméket. Az összes akadályt leküzdve mára eljutottunk arra a szintre, ahol már bátran kiállhatunk a termékünkkel, és fahalaink felvehetik a versenyt egyéb gyártók wobblereivel!

 

Weboldalunkon minden részletről tájékozódhatsz, ami a NORIZI wobblereinkel kapcsolatos!

 

Alapelvünk

  • A lehető legmagasabb minőségi szintű terméket előállítani kompromisszumok nélkül!

  • Magyar halnak, Magyar wobblert!


Tervünk

  • Legalább tíz különböző wobblercsalád létrehozása - minden családon belül, több méret, szín és típus készítése!
  • Folyamatos fejlesztés az egyre jobb minőség elérésének érdekében!


Célunk

  • Aki NORIZI wobblert akaszt a zsinórjára, mindig biztos lehessen abban, hogy a lehető legmegfelelőbb csalit választotta, és a wobblere miatt nem fog halat veszíteni!
  • Sok pergető horgásznak élete legszebb élményei kapcsolódjanak a NORIZI wobblerekhez, és mindig bátran és bizalommal válasszák fahalainkat!

 

MOTTÓNK:

NORIZI, NO-rizikó!

 

 

 


JÓ FOGÁST KÍVÁNUNK!
 

Please Select Your Language

 

Ha szeretnéd,
hogy kedvenc Üzleted
is árulja a NORIZI Wobblert:
KATTINS IDE